kop-luxspiritus
'verbeeldingskracht is alles. Het is de sleutel tot alles wat tot je komt'
Albert Einstein

Luisteren naar de signalen van je lichaam

Door goed te luisteren naar en bewust te zijn van de signalen van je lijf,  kan je heel goed bepalen of je op de juiste weg zit en of je goed bezig bent. Dit is een taal die we vaak niet geleerd zijn te verstaan, maar wanneer je deze eigen maakt een waardevolle tool om de verbinding te herstellen met je ware natuur, je authentieke zelf.

Beweeg je op de automatische piloot, sta je in de overlevingsstand van vluchten, bevriezen of vechten? Is het tijd om deze signalen van veiligheid of onveiligheid te onderzoeken en te voelen in plaats van te onderdrukken?

Door middel van verschillende werkvormen in mijn praktijk is het mogelijk op de diverse lagen, fysiek/mentaal/emotioneel/energetisch  te kijken en te behandelen.
Afhankelijk van jouw behoefte van ontwikkelen, verandering en (lichaams)bewustwording kan je kiezen voor 1 werkvorm of een combinatie van de diversiteit van behandelingen.

We zijn allemaal unieke wezens met universele behoefte en wanneer alles in beweging is, stroomt zonder blokkades, is er weer innerlijke rust en energie….de ingrediënten voor een optimale gezondheid

Biofotonentherapie

Met biofotonentherapie wordt er gewerkt met lichttrillingen/energie op de meridiaansystemen die een heel breed gebied beslaan. In een reeks van behandelingen wordt laag voor laag in balans gebracht.
Focus ligt in eerste instantie op de fysieke symptomen en ziektebeelden maar deze gaan vaak hand in hand met mentaal/emotionele aspecten.

Ademwerk

Ademwerk is voor veel hulpvragen een antwoord. Het is altijd bij je, bewust maar nog vaker onbewust. Je ademhaling reageert meteen  op wat er speelt in je leven en je reactie hierop.
Afhankelijk van de hulpvraag zijn er verschillende ademtechnieken te gebruiken.

Met een Transformational Breath® sessie kom je in contact met diepgewortelde blokkades, vastgezette emoties die niet doorvoelt zijn omdat we dat niet kunnen of willen, maar die ons tegenhouden om een vrij en vitaal leven te leven

Wil je beter leren om gaan met stress? Of meer controle krijgen over je eigen energie? Hartcoherentie is een effectieve en relatief eenvoudige manier om je mentale veerkracht te versterken.

 

SSP/Polyvagaal Theorie

SAFE & SOUND PROTOCOL (SSP), ook wel het luisterproject

 Is een methode gebaseerd op de Polyvagaal Theorie zoals beschreven door Dr. Porges. De methode bestaat uit een luistersessie van een uur, op vijf opeenvolgende dagen met speciaal geprepareerde muziek.

 Het is ontwikkeld door Dr. Steven Porges (USA) op basis van vele jaren wetenschappelijk onderzoek naar de functies van het zenuwstelsel met name op het gebied van stress en veiligheid. Op basis hiervan heeft hij de Polyvagaal Theorie ontwikkeld die inmiddels wereldwijd in een brede kring geaccepteerd is. Veel klachten ontstaan vanuit over-activering en ontregeling van het autonome zenuwstelsel. Het Safe & Sound Protocol (SSP) is een nieuwe methode om prikkels te reguleren en het zenuwstelsel te kalmeren.

 

PSYCH-K®

PSYCH-K® is een methode die een zogeheten ‘hele-brein-staat ’creëert. Het is een vriendelijke manier om verandering teweeg te brengen in ons onderbewuste, welke 95% de dienst uitmaakt en een grote invloed uitoefent op ons gedrag en onze gedachte en emoties. Belemmerende overtuigingen worden gereset in positief, krachtige overtuigingen.