kop-luxspiritus
'verbeeldingskracht is alles. Het is de sleutel tot alles wat tot je komt'
Albert Einstein

Luisteren naar de signalen van je lichaam

Door goed te luisteren naar en bewust te zijn van de signalen van je lijf,  kan je heel goed bepalen of je op de juiste weg zit en of je goed bezig bent. Dit is een taal die we vaak niet geleerd zijn te verstaan, maar wanneer je deze eigen maakt een waardevolle tool om de verbinding te herstellen met je ware natuur, je innerlijke stem.


Beweeg je op de automatische piloot, sta je in de overlevingsstand van vluchten, bevriezen of vechten? Is het tijd om deze signalen te onderzoeken en te voelen in plaats van te onderdrukken?

Door middel van verschillende werkvormen in mijn praktijk is het mogelijk op de diverse lagen, fysiek/mentaal/emotioneel/energetisch  te kijken en te behandelen.
Afhankelijk van jouw behoefte van transformatie en (lichaams)bewustwording kan je kiezen voor 1 werkvorm of een combinatie van de diversiteit van behandelingen.

We zijn allemaal unieke wezens met universele behoefte en wanneer alles in beweging is, stroomt zonder blokkades, is er weer innerlijke rust en energie….

Biofotonentherapie

Met biofotonentherapie wordt gewerkt met meridiaansystemen die een heel breed gebied beslaan. In een reeks van behandelingen wordt laag voor laag in balans gebracht.
Focus ligt in eerste instantie op de fysieke symptomen maar deze gaan vaak hand in hand met mentaal/emotionele aspecten.

Ademwerk

Ademwerk is voor veel hulpvragen een antwoord. Het is altijd bij je, bewust maar nog vaker onbewust. Je ademhaling reageert meteen  op wat er speelt in je leven en je reactie hierop.
Afhankelijk van de hulpvraag zijn er verschillende ademtechnieken te gebruiken.

Met een Transformational Breath® sessie kom je in contact met diepgewortelde blokkades, vastgezette emoties die niet doorvoelt zijn omdat we dat niet kunnen of willen, maar die ons tegenhouden om een vrij en vitaal leven te leven

Wil je beter leren om gaan met stress? Of meer controle krijgen over je eigen energie? Hartcoherentie is een effectieve en relatief eenvoudige manier om je mentale veerkracht te versterken.

 

PSYCH-K®

PSYCH-K® is een methode die een zogeheten ‘hele-brein-staat ’creëert. Het is een vriendelijke manier om verandering teweeg te brengen in ons onderbewuste, welke 95% de dienst uitmaakt en een grote invloed uitoefent op ons gedrag en onze gedachte en emoties. Belemmerende overtuigingen worden gereset in positief, krachtige overtuigingen.