kop wie ben ik
Corine Wantenaar

Vanuit mijn brede interesse in de mens en wat ons beweegt, heb ik meerdere opleidingen en trainingen gevolgd en succesvol afgerond.
Vooral  de stappen die je zelf kunt maken zijn voor mij heel belangrijk. Zelfredzaamheid en een actieve speler zijn in je eigen leven en lijf zie ik als een grote verrijking. Mijn ervaring is dat dan de behaalde resultaten een langduriger en blijvend effect hebben dan wanneer een therapievorm alleen maar wordt ondergaan zonder eigen acties en bewustzijn.

Omdat ik zelf heb ondervonden dat verschillende thema’s in je leven op verschillende lagen zich laten zien, weet ik dat er niet 1 soort behandelvorm is die het totale plaatje oplost.
Het ervaren van de onderlinge verbinding van die lagen, energetisch/fysiek/emotioneel/mentaal/spiritueel, is een krachtige stap richting heling.
Je bewust zijn van jouw lichaam, gedachtes, adempatroon, levensstijl geeft je de mogelijkheid om het leven van binnen naar buiten te leven, wat naar mijn mening veel vrijheid geeft.

Als men mij vraagt hoe ik mijzelf zie, een therapeut of coach, denk ik dat ik  mijzelf meer als begeleider en sparringpartner zie in jouw bewustwordings- en helingsproces. Als ervaringsdeskundige met een diverse achtergrond in trainingen en opleidingen, ben ik in staat om de rode draad te zien en deze te ontrafelen indien nodig.
Ik bekijk alles graag van meerdere gezichtspunten en maak dan de keuze wat op dat moment het beste past

Samenwerking

Ik werk graag samen. Ook hier een verbinding maken werkt versterkend.
Interesse in mijn expertise binnen jouw trainingsprogramma, retraite, workshop, festival, verdiepingsdag?
Neem contact op, dat vind ik sowieso leuk. Wie weet wat er ontstaat.