kop ervaringen
Ervaringen

Vanaf het eerste contact heb ik een goed gevoel bij Corine gehad; haar wijsheid en inzichten omtrent het ziekzijn en herstel brachten al snel een bepaalde verlichting.
Om het scala van mogelijkheden bij Corine  aan te geven:
ik ben door lagen van weerstand 'heen getrokken', fysieke pijnen heb ik aanzienlijk zien afnemen, terwijl ik 'in het licht werd gezet' heb ik fijne gesprekken gevoerd en daarnaast heb ik een aantal vastgezette emoties uit mogen blazen en levensvreugde in mogen ademen. Oud gezien en nieuw verwelkomd. Maar ik heb vooral geleerd om anders met mijn energie en lichaam om te gaan (subtieler, vrijer, opgewekter, met meer aandacht), om mijn eigen waarheid te voelen en ik ben in het leven gaan doen waarvoor ik denk gekomen te zijn: het schrijven van (kinder)boeken! Uiteraard is dit alles mijn ervaring geweest en is er niet zoiets als één concept van behandelen. Ervaar het zelf. Bij Corine zit je goed.

 Gabriël-Barry

"Na al enige tijd thuis te lopen met burn-out verschijnselen vertelde een kennis mij over de biofotonenbehandeling bij Corine. Nu geloof ik niet zo in dit soort dingen maar ik dacht niet geschoten, altijd mis. Pas na 3 behandelingen voelde ik me  iets beter en had me voorgenomen in ieder geval 6 behandelingen te nemen omdat dit was afgesproken. In totaal heb ik 7 behandelingen gehad en voel me weer fitter en kan ik beter voelen wanneer ik moe ben. Ook heb ik mijn eetpatroon aangepast op advies van Corine en daar krijg ik ook duidelijk meer energie van. Ik ben echt heel blij dat ik de stap heb genomen"

Andre

"Mijn zoontje Dean heeft autisme en ontwikkelingsachterstand. Hij is 4 keer bij Corine voor de biofotonen therapie geweest en zij heeft oa zijn vaccinaties ontstoord. Dean liet al na de tweede behandeling duidelijk meer openheid zien en zoekt sindsdien meer contact met leeftijdsgenootjes. Na de derde behandeling zagen wij een opvallende sprong in zijn ruimtelijk inzicht. Het is nu een aantal weken geleden dat hij de laatste behandeling heeft gehad en Dean gaat nog steeds vooruit in zijn ontwikkeling. Hij maakt zeer alerte opmerkingen, waaruit blijkt dat hij zich veel bewuster is geworden van zijn omgeving. Wij zijn benieuwd hoe hij zich nu verder ontwikkelt en zijn ontzettend blij wat Corine met haar biofotonenbehandeling heeft gedaan voor Dean!"

Marielle

".... het kan 20, waarschijnlijk wel 25 jaar geleden zijn, want zolang geleden begon mijn eerste SSRI gebruik. Hevige depressies, extreme vermoeidheid en migraine hebben het verloop van mijn leven bepaald. Het aantal psychotherapeuten, welke ik in de loop de jaren bezocht zijn op twee handen te tellen. Alle antidepressiva, MAO remmers, lithium, etc. heb ik tevergeefs gebruikt om uiteindelijk bij electro shocks uit te komen. Bijkomend werd er vier jaar geleden via een plotselinge halfzijdige aangezichts-verlamming de ziekte van Lyme bij mij vastgesteld met als gevolg een jarenlang hoge dosis antibioticagebruik. De chronische Lyme kon immers een verklaring zijn voor de jarenlange psychische problemen, hetgeen het symptomatisch behandelen rechtvaardigde.... dacht ik, dacht de reguliere geneeskunde.
Twee maanden geleden kwam ik via 'een lotgenote', die in korte tijd een wonderbaarlijke verandering had doorgemaakt, in contact met Corine. Zonder deze ontmoeting was biofotonen-therapie voor mij waarschijnlijk onontdekt gebleven. Na de eerste sessie merkte ik al een diepe ondefinieerbare 'inbreuk' in mijn lichaam en geest. Deze manier van holistisch benaderen en 'resetten' is een openbaring voor mij gebleken, want sinds kort sta ik 's morgens zonder depressie op en heb weer energie om de dag aan te gaan. Ik gebruik geen medicatie meer. De werking is echt onomstotelijk verbluffend!” 

Hans.

"Voor mij zijn de biofotonen-sessies bij Corine heel ontspannen momenten. Ze stelt je heel erg op je gemak, er draait een zacht muziekje en je ruikt een lekkere geur, wat komt van bepaalde oliën.
Na de eerste sessies begon ik wel te merken dat er wat gebeurde, maar wat voor mij definitief de doorslag gaf, dat het echt werkte was nadat ik in het voorjaar  kwam met flinke klachten van hooikoorts. Corine heeft mij toen een behandeling gegeven en nog dezelfde dag begonnen mijn klachten te verdwijnen en ik heb ze ook het hele jaar niet meer teruggehad.
Ik persoonlijk kan alleen maar positief zijn over deze biofotonen-therapie"

Denise

“Ik had al wel ervaring met biofotonentherapie en ademwerk toen ik in contact kwam met Corine. Het was al enige tijd geleden en ik wilde wel een check of mijn energie nog in de goede harmonie was. Dat was na 1 behandeling weer helemaal in orde maar omdat ik met nog wat thema’s worstelde stelde Corine voor een PSYCH-K sessie te doen.
Voor het eerst in mijn leven vind ik het fijn om met mijn partner in 1 bed te liggen. Dit was echt een groot probleem voor mij. Stap voor stap zijn we bij de kern van de zaak gekomen”.

Els 

"Na jaren regelmatig last te hebben van migraineaanvallen kwam ik bij Corine terecht. Ik had al zoveel geprobeerd maar het hielp allemaal niet echt.
Het werd me al snel duidelijk om meer samenhang te zien met mijn drukke, stressvolle leven en de aanvallen van migraine. Ik heb nu veel eerder door wanneer ik mijn rust moet nemen, geen aanvallen meer gehad en boven verwachting heb ik ook geen last meer van PMS-klachten"

Astrid

"Ik hoor heel vaak dat ik niet goed adem of heel erg gespannen ben. Ondanks dat ik yoga doe had ik behoefte om de focus een keer te leggen op dit gespannen ademen.
De ademcirkel kwam op mijn pad en wekte mijn nieuwsgierigheid. De ontvangst was relaxed en het is een bijzonder mooie ruimte. Het voelde gelijk goed.
De eerste keer was intens. Eigenlijk was ik best onder de indruk van de impact. Ik ervaar regelmatig enorme kramp in mijn arm/oksel als gevolg van borstkankeroperaties en deze kramp kwam naar boven tijdens de sessie. Uiteindelijk verdween dit onder professionele begeleiding van Corine en is eigenlijk best wel weggebleven. Af en toe komt het nog even naar boven maar is snel weer weg als ik aan de ademcirkel denk.
Mijn intentie was om maar één keer te gaan maar inmiddels ben ik twee keer geweest omdat het mij veel leert over vasthouden en loslaten en omdat ik voel dat dit terug naar de basis gaat zonder omwegen of praten."

Karin